peceq Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Gdzie zamontowaliście takie ustrojstwo ? leżało u mnie luzem w schowku a nie chciałbym żeby tam latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Holendrzy najczęściej montują to na tunelu środkowym )na boku) od strony pasażera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 też tak myślałem ale trochę się rzuca w oczy - może pod którymś siedzeniem ? U Was luzem leży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kup sobie matę antypoślizgową , wyłóż nią schowek i już - po problemie, nie będzie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 też tak myślałem ale trochę się rzuca w oczy - może pod którymś siedzeniem ? U Was luzem leży ? Rzuca się w oczy?!?!?! To chyba ma być dla ciebie a nie dla gapiów. To ciekawe, gdzie w takim razie masz gaśnicę? Też powinna być pod ręką a nie np. w bagażniku i pod bagażami do wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Bez przesady, ma byc latwo dostepne ale to nie znaczy ze przed nosem Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.