marek23 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 witam podczas jazdy mam dziwny halas na tyle i nie wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 To doprawdy niepokojące.... Może gdybyś bardziej sprecyzował swą wypowiedź , to wówczas jakaś wróżka na forum odpaliłaby swą czarodziejską kulę i znalazła przyczynę.. a tak , to wątpię. Pomyśl kolego sam nad tym co napisałeś.... Przyczyn "dziwnego hałasu" może być kilkanaście...Skąd ktoś przed monitorem może wiedzieć co to za "pukanie" czy hałas? Konktety, konkrety... bo możemy strzelać - poduszka amora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A może z niedomkniętą klapą bagaja kolega jeździ?, i przenosi na zawieszenie. Hehee. Opisz dokładnie dolegliwość z fusów nikt nie wróży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 witam podczas jazdy mam dziwny halas na tyle i nie wiem co to jest Witam. Kolego, naprawdę nikt z kolegów wyżej nie żartował. Przyczyn może być wiele. Posadź kogoś na tylnej kanapie i niech tel. komórkowym nagrywa odgłosy z prawa na lewo... Tylko aby to nie było 15 sekund.!!! Po coś takie zmyślne telefoniki wymyślili. Dalej..... Nie napisałeś; z której strony, kiedy (rano jak pierwszy raz odpalasz i ruszasz, czy kiedy indziej..... To tak w skrócie... Jeśli napiszesz że puka/huczy, to będziesz miał takie odpowiedzi jak i teraz.... I ja też coś dodam od siebie.... A może puka klamra pasa o nadkole.... Więc jak to wspomniał kolega w pierwszym poście - przeczytaj swoje pytanie i pomyśl...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 "wspomniał kolega w pierwszym poście"? Miiiiiirkuuuu - nawet Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.