Majkelo Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam, czy ktoś posiada albo mógłby mi opisać gdzie znajdują się wszystkie poduszki/łapy silnika i skrzyni? Ogólnie chodzi mi o całą amortyzacje silnika i skrzyni. Bo ostatnio wymieniałem łape skrzyni bo mi samochód się trząs. Teraz znowu coś się dzieje, na postoju trzesie się a podczas przyspieszani zaczyna wszystko drżeć. Mam kanał w domu i chciałbym sprawdzić wszystkie poduszki, tylko nie wiem gdzie ich szukać. Nissan primera p12 1.9dci 120KM 2004r Kombi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 http://nissan4u.com/parts/primera/el_p12e/2004_5/type_73/engine_mechanical/engine_and_transmission_mounting/illustration_1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.