bubsony Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Czy ktoś wie gdzie można dostać czujnik rozrządu i czujnik wału do QX 2,0 95r ? . Obdzwoniłem kupę hurtowni i kicha.Na Allegro znalazłem tylko używany czujnik wału. Auto już trzeci miesiąc stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poplas Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam spróbuj w iparts, lub używka z Auto Części Zerd. Jak dalej nic nie będzie to napisz dam ci namiar na gościa z Łodzi A zapomniałem jeszcze o JapanCars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubsony Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 OK,dzięki. Witam raz jeszcze.Udało się zakupić używany czujnik rozrządu ale czujnik wału to jak czarna wołga,w Nissanie w Płocku na razie bez odpowiedzi. POMOCY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poplas Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Skontaktuj się z firmom Klinika Japończyka z Łodzi. Wejdź na ich stronę tam masz nr.telefonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.