jachym Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 witam wszystkich Czy może ktoś z obecnych na forum kupował w aso oryginalny pakiet KE600BV011WP (lub inny kolor)? Jeśli tak to jaką cenę udało się wynegocjować? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 myślę ,że więcej niż 10% to nie wynegocjujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Normalnie jak kupujesz auto to za pakiet wołają 900zł, jak oddzielnie to pewnie będą chcieli 2 albo 3 razy tyle, na ebayu są po200-250 funtów http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Mouse+over+image+to+zoom+Have+one+to+sell%3F+Sell+it+yourself+Details+about++New+Nissan+Juke+Exclusive+Exterior+Style+Pack+WHITE+New+Genuine+KE600BV011WP&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X+Nissan+Juke+Exclusive+Exterior+Style+Pack+WHITE+New+Genuine+KE600BV011WP.TRS0&_nkw=+Nissan+Juke+Exclusive+Exterior+Style+Pack+WHITE+New+Genuine+KE600BV011WP&_sacat=0 Jak pytałem o akcesoria stylistyczne to mi dawali 5% rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachym Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Na eBayu juz patrzyłem. Najtaniej znalazłem za 290 euro z wysyłką z Niemiec. Muszę rozesłać zapytania do salonów jaką oferują cenę. Ktoś z Was może posiada czarnego jukea z dodatkami? Zastanawiam się nad białymi, szarymi lub ewentualnie we wzorze carbon. Niestety zdjęć w sieci poza samochodem z białymi dodatkami nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burgi Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Czarny Juke wg mnie najładniej wygląda z pomarańczowymi dodatkami, ale to oczywiście rzecz gustu. Ja jeżdżę białym z czerwonymi dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 tu masz czarny z czerwonymi dodatkami. a tu z pomarańczą i z żółtym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.