Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja lubię sam dla satysfakcji , ale jeśli chodzi o fryzurę żony to lepiej gdy idzie do fryzjera ! Pierwszą podsufitkę zmechaciłem bo szczotka była twarda , a płyny prof. Później mnie kolega oświecił że gąbeczką najlepiej i najbezpieczniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bo do czyszczenia podsufitowki używa sie firanki a nie szczotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bo do czyszczenia podsufitowki używa sie firanki a nie szczotki Dokładnie tak jak piszesz, sam nawet o tym zapomniałem. Dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Trochę późno , druga strona tematu , a teraz mówicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dokładasz 25 zeta i masz tzw. ŚWIĘTY SPOKÓJ i jeszcze możesz w ramach reklamacji replay zarzyczyć sobie jak nie będzie Ci się podobało. Ale wszystko zależy co kto lubi a te 25zł przeznaczam na bez alkoholowe by nie uschnąć w czasie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A jak bezalkoholowe to zwracam honor i powiem więcej jestem za ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi