g.grzesiek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam mam pytanie gdzieś to kiedyś widziałem na forum ale nie mogę znaleźć. Kontrolka air bag ciągle miga po odliczenia akumulatora wiecie jak to usunąć? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Grzesiek,trzeba było tylko wpisać w szukajkę Airbag: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/76930-airbag/?hl=airbag Myślę że mod może to przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.grzesiek Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jacko29 dzięki będę próbował Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nie działa albo coś robię nie tak Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.