GhostDriver Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie działa mi jeden kluczyk, w ogóle auto nie chce się otwierać jak kluczyk w kieszeni, tak samo nie reagują przyciski. Przypuszczam że bateria się wyczerpała. Czy po wymianie baterii jest potrzebne jakieś kodowanie, czy po wymianie powinno wszystko działać? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie działa mi jeden kluczyk, w ogóle auto nie chce się otwierać jak kluczyk w kieszeni, tak samo nie reagują przyciski. Przypuszczam że bateria się wyczerpała. Czy po wymianie baterii jest potrzebne jakieś kodowanie, czy po wymianie powinno wszystko działać? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii? Nie ma problemu, potrzeba ostry najlepiej plastikowy przedmiot (albo z dużym wyczuciem mały śrubokęt), wyciągasz grot , obudowa rozkłada się na dwie części. Baterię wymieniasz i wsio. Bateria - org. CR2025, na siłę można wsadzić CR2032- trochę grubsza domyka się z problemem ale domyka się. Wszystkie informacje z autopsji!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzięki. Bateria wymieniona, wszystko działa, koszt 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wyciągam grot i co dalej ? Obudowa nie chce mi sie rozłożyć na dwie części mimo, że próbuję podważyć ją ciewniutkim śrubokrętem . Tam jest jakiś zatrzask czy śrubka do odkręcenia ? Już dałem rady , trzeba podważać obudowę wzdłuż , a nie punktowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.