ChudyB Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam ! Ostatnio mam dzwiny problem z moim nissankiem. Niedawno zaczął palić tylko na 2 tłoki. Zostały wymienione cewki, aparat zapłonowy, swiece i wtryski. Po wymianie zaczął znowu działać na 4, jednak wkręca się tylko do 2500 obrotów, po czym zaczyna strzelać z wydechu i przebierac na obrotach, po rozgrzaniu się czasami zgasnie. Czy to wina wtrysków? Mogły zostać zle wyregulowane? Jesli tak to jak moge to zrobic ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 byłeś z tym pytaniem na www.turbokillers.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tutaj niestety malo kto ma 200sx'a ale mysle ze napewno by Ci pomogl Coobcio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A zaplon ustawiales czy tylko wsadziles aparat na miejsce? Te wtryski to jakies większe zakladales czy po prostu wymiana na nowe/uzywane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChudyB Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zapłon ustawiony, wtryski seria uzywane. Dzisiaj byłem u mechanika , twierdzi, że zawory się nie domykają, cofa do kolektora ssącego, wali ogniem z wydechu Cienko to widzę, zima w garazu. Edit: Nigdzie więcej nie pytałem, tylko u was na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.