Mini-Log Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Szukałem wątku na ten temat, ale nie znalazłem. Jeśli jest, to proszę o namiary i usunięcie tego postu. Przestało podgrzewać lewe lusterko, przyczyną jest albo bezpiecznik, albo brak kontaktu, albo awaria ścieżki podgrzewającej. W tej kolejności mam zamiar szukać, ale łatwiej byłoby mi, gdyby ktoś się podzielił praktycznymi wskazówkami, może też miał podobny problem? Przydałby się też schemat, albo opis bezpieczników i prowadzenia wiązek i wtyków. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 To co mogę na szybko. Powodzenia Szukałem wątku na ten temat, ale nie znalazłem. Jeśli jest, to proszę o namiary i usunięcie tego postu. Przestało podgrzewać lewe lusterko, przyczyną jest albo bezpiecznik, albo brak kontaktu, albo awaria ścieżki podgrzewającej. W tej kolejności mam zamiar szukać, ale łatwiej byłoby mi, gdyby ktoś się podzielił praktycznymi wskazówkami, może też miał podobny problem? Przydałby się też schemat, albo opis bezpieczników i prowadzenia wiązek i wtyków. Pomożecie? To co mogę na szybko. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Swego czasu powodem nie grzania lusterka w moim aucie był brak właściwego połączenia maty grzewczej z przewodem zasilającym +. Troszkę luzu i wilgoci powoduje najpierw delikatne iskrzenie i utlenianie końcówek a potem całkowitą przerwę w dopływie zasilania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini-Log Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 To co mogę na szybko. Powodzenia Dzięki, o to mi chodziło. Teraz tylko trzeba poczekać na ładną pogodę (sic!) albo znaleźć garaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moje lewe lusterko po naprawie wokół pinów utleniła się warstwa przewodząca, próbowałem to naprawić tym klejem do naprawy ścieżek w tylnych szybach to wytopiło mi dziurę w folii, więc skończyło się tym że pocynowane końcówki przewodów wcisnąłem między lusterko a tą folię tak żeby był styk i od roku działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.