sydeon3 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam . Mam spory problem . Nie potrafie wyjąć radia z mojej Primerki . Nie spotkałem się jeszcze z takim radiem , poprzednie wyjmowało się dwoma lub czterema drucikami po kątach radia , tutaj nie mam bladego pojecia jak mogę to zdjąć. Czy konieczne bedzie rozkrecenie deski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wygląda na to ze będziesz musiał rozkręcić część deski. Ale to bardzo przyjemna czynność w porównaniu z innymi autami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil181 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Miałem kiedys podobne w p10 tez niemiałem sposobu na wyjęcie,zadnych bocznych uchwytów, nieobyło sie bez rozkrecenia panelu,ale jak wspomniał kolega Oskr5 to przyjemna rzecz móc pogrzebac w primerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sydeon3 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jednak mi się to nie uśmiecha , moja wiedza z zakresu mechaniki czy jakiegokolwiek rozkręcania czegokolwiek z samochodu jest zerowa , ale jak to mowia czlowiek uczy sie całe życie . Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil181 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jednak mi się to nie uśmiecha , moja wiedza z zakresu mechaniki czy jakiegokolwiek rozkręcania czegokolwiek z samochodu jest zerowa , ale jak to mowia czlowiek uczy sie całe życie . Dzieki za pomoc Spokojnie kiedys musi byc ten pierwszy raz...to tylko srubki i zaczepy a jak sie urwie to sie sklei(wiem z wlasnego doswiadczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.