Gość zorgon Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Jak sie wykręca to ustrojstwo-mam 1.6SR. Kupilem sobie na allegro podswietlana galke na niebiesko chce zmienic ale nie wiem jak za to sie zabrac. Probowalem mocno przekrecic w lewo-prawo ale nie idzie. Pomozcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No cóż.... temat już był!!!! Ale gałka jest klejona, więc musisz przez szmatke złapać kluczem francuzkim i kręcić na siłe!!!!! Niestety istnieje jednak ryzyko zniszczenia orginalnej gałki!!!! No... kto nie ryzykuje, ten nie ma podświetlanej gałki! JA MAM!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 galka nie jest przyklejana wkzadym badz razie u mnie nie byla troche samozaparcia i odkrecisz rekami nie lepiej bylo kupic galke cala aluminiowa nie swiecaca a dac powiedzmy neony pod fotele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zorgon Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Neony tez beda ale galke chcialem miec w tym samym kolorze podswietlana co wyswietlacz radia. To musze jednak uzyc sily i odkreca sie normalnie w lewa strone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 u mnie normalnie w lewo bez kleju uwierz to odkręcisz he he , ja wymieniam i gałke i mieszek na czarny skórzany i oczywiście skróce o jakieś 5 _7 cm., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 U mnie nie dało się wykręcic musiałem gałkę rozciąć skróciłem drążek i załozyłem czarna skórzaną gałeczkę teraz jest piko belo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varial Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 hehe to widze ze stara gała pojdzie sie pasc:P pozatym musze miech na skorzany wymienic bo moj jest gumowy jak w polonezie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 mam podobny problem , pies mi pogryzl galke ;-) , nie moge za boga odkrecic , wiec jutro biore sie do roboty i tne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 U mnie był ten sam problem.. próbowałem ale nie szło więć uciołem troche poniżej (i tak chciałem skrócić wiec po co się męczyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.