bartolomeo298 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Posiadam patrola y60 1994 rok 2,8td, musialem wymienic glowice bo spekala, zalozylem nowa i wzialem sie za pompe wtryskowa, ktora oddalem do bosch diesel serwis, po odebraniu nie szlo odpalic auta a gdy odpalilem nie moglem zejsc nizej 2800rpm nawet po odepieciu linek itp, oddalem auto do reklamacji z pompa, a facet mi zaczal od wymiany 3 swiec, pozniej twierdzi ze na 3 i 4 baniaku nie ma cisnienia wogole i wina jest goscia ktory robil glowice, wiem ze napewno zrobil dobrze, powiedzcie mi bo jak odpale i nagrzeje sie auto chodzi na 6 cylindrow idealnie, czy gdyby nie bylo cisnienia na tych cylindrach to chodziloby tak? stwierdzilem ze sprawdze jeszcze popychacze moze sie za bardzo uzupelniaja i podstawiaja te zawory, a moze tez byc to przez to ze zalaem go olejem 15W40 zamiast 10W40? Pomozcie prosze bo juz wsadzilem w niego 4000 i dalej nie doszedlem konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.