ajed Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Aby pokazywał Ci ekran CC musisz go włączyć w dwóch miejscach (chyba). Po pierwsze - w parametrach samochodu (ze chcesz zeby dzialala), po drugie - w parametrach wyswietlacza (zeby pokazywal jak jest) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dein Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Aby pokazywał Ci ekran CC musisz go włączyć w dwóch miejscach (chyba). Po pierwsze - w parametrach samochodu (ze chcesz zeby dzialala), po drugie - w parametrach wyswietlacza (zeby pokazywal jak jest) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukałem i znalazłem tylko w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jedna opcja to włączenie systemów tak jak na moich zdjęciach powyżej DRIVER ASSISTANCE->Chassis control-> Trace Control oraz engine brake druga opcja to włączenie tego ekranu w ustawieniach wyświetlacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dein Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jedna opcja to włączenie systemów tak jak na moich zdjęciach powyżej DRIVER ASSISTANCE->Chassis control-> Trace Control oraz engine brake druga opcja to włączenie tego ekranu w ustawieniach wyświetlacza Panowie, biję się w pierś. Pawcio miał rację. Nie zwróciłem uwagi, że w "display settings" jest coś takiego jak "contents selection" gdzie można wyrzucić/wrzucić na pulpit wszystkie wskaźniki. I tak też wrzuciłem niepodpięty "trip" i "chassic control". Podejrzewam, że przy wymianie akumulatora ustawienia zamieniły się na domyślne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi