chudy__ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 panowie takie pytanie. chce wymienic poduszke pod skrzynia biegow manual 2.4 i teraz na allegr mozna kupic za 60 i za 160 podejrzewam ze ta za 60 padnie szybko? czy moze sie myle? przy wymiane tej poduszki wystarczy ze podniose troche lewarkien odkrece i tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 panowie takie pytanie. chce wymienic poduszke pod skrzynia biegow manual 2.4 i teraz na allegr mozna kupic za 60 i za 160 podejrzewam ze ta za 60 padnie szybko? czy moze sie myle? przy wymiane tej poduszki wystarczy ze podniose troche lewarkien odkrece i tyle? tak tak wygląda wymiana co do jakości to trudno powiedzieć, dwie za 60 pewnie wytrzymają dużej niż ta droższa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nie zawsze co tańsze jest gorsze a wymiana jak kolega wspomniał prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 no to zamawiam ta tansza.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Ja śmigam 3 rok na regenerowanej i jestem zadowolony .daj znać jak się sprawdza po przetestowaniu Edytowane 17 Grudnia 2015 przez łysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 a wiec dzis dopiero odebralem poduszke i byly 2 rodzaje duza drozsza i mala tansza, oczywiscie trafilem na duza drozsza. jutro chce wymieniac ale mam takie watpliwosci jak mocno moge podlewarowac skrzynie zeby czegos nie wyrwac itp? czy nic nie grozi i moge podnosic tyle zeby spokojnie zalozyc nowa poduszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 spokojnie podlewarujesz na tyle żeby poduszka wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 a wiec poduszka zminiona, stara byla juz w dwoch czesciach. ale trzeba bylo belke pod skrzynia odkrecic zeby wyciagnac poduche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 a no tak, zapomniałem że nie masz liftu między ramą a budą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 no to tez ale ten zamiennik ktory kupilem mialem krotsze szpilki ktore przykreca sie do belki wiec wydaje mi sie (bo nie sprawdzalem) ze teraz jak bym chcial demontowac to juz bez ruszania belki. I przez to ze ma krtosze szpilki nie moglem zamontwac tego tego prostokata (co chyba tez spelania jakas funke tlumiaca) co wchodzi w przetloczenie belki i skrecilem bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi