mikosz85 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam, potrzebuje opon na zimę do mojego qadhqaia, 1.6 benzyną którego odbieram w przyszłym tygodniu, stoi na 18 i nie wiem czy kupić gumy 18 czy komplet ALU plus gumy 16, budżet to około 2800-3000 za jedną albo drugą opcje, ktoś ma jakieś sugestie jakie gumy wybrać 18 ?? Narazie po opiniach sklaniam się do Nokian WR SUV 3 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 weź nokiany "cywilne" do tego auta w sam raz- wrd4 , zajefajne na mokrym i ciche. Lepszy jest zestaw z felami,niż przekładki , chyba że jesteś "estetą" nie praktykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja bym wziął jakieś używane oryginalne alufelgi 17 + nowe oponki. Auto będzie wyglądac zdecydowanie lepiej niż na 16 i zmieścisz się w budżecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sorry milkosz85, ale proszę admina o przeniesienie pytania do działu o felgach i oponach, bo robi nam się mały bajzel na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ... nie wiem czy kupić gumy 18 czy komplet ALU plus gumy 16 Komplet ALU plus gumy 16. Na 16" felgach crossover będzie wyglądał normalnie, poza tym tańsze opony i mniejsze prawdopodobieństwo uszkodzenia koła przy pokonywaniu nierówności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam! Zima się pomału zbliża więc zaczynam szukać kompletu koł zimowych. Czy ktoś z Was ostatnio nabył jakiś komplet godny polecenia w rozsądnej cenie najlepiej z czujnikami? Teraz auto stoi mi na Alu 18" 215x55 i jest trochę twarde, zastawiam się nad kołami na felgach stołowych 16" 215x65 lub alu 225x65. Co o tym myślicie? Zamieszczę się w 2tys? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam! Zima się pomału zbliża więc zaczynam szukać kompletu koł zimowych. Czy ktoś z Was ostatnio nabył jakiś komplet godny polecenia w rozsądnej cenie najlepiej z czujnikami? Teraz auto stoi mi na Alu 18" 215x55 i jest trochę twarde, zastawiam się nad kołami na felgach stołowych 16" 215x65 lub alu 225x65. Co o tym myślicie? Zamieszczę się w 2tys? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka cały temat http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100687-opony-i-felgi-na-zimę/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.