Mark 23 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam....używam samochód codziennie...i od pewnego czasu zauważyłem skrzypienie fotela kierowcy....nie pojawia się od razu.....ale cięzko mi zidentyfikować powód.....może szanowne forum coś podpowie.... Dzięki za pomoc Pzdr..i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 To tak jak z meblami.... nie skrzypią a potem zaczynają. W profilu nie ma rocznika, więc pewnie to nie nówka. Proponuję naciskać-przyciskać, a nóż się coś odezwie? -lecz pewnie bez tapicera się nie obędzie. A jakby co - to proponuję olejek teflonowy, rękawiczkę chirurgiczną, i delikatnie olejkiem posmarować pod siedzeniem miejsca łączące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark 23 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 dzięki Mirekg9 samochód nówka z tego roku.....zanim pojadę do ASO, chciałem poznać Wasze zdanie....może ktoś to już przerabiał....np z powodu temperatury/lub ustawienia fotela skóra zaczeła gdzieś ocierać? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 w moim g35 coupe ociera (i skrzypi jak u Ciebie) skóra w miejscu gdzie jest konsolka- plastik od ustawiania fotela w moim g35 coupe ociera (i skrzypi jak u Ciebie) skóra w miejscu gdzie jest konsolka- plastik od ustawiania fotela w moim g35 coupe ociera (i skrzypi jak u Ciebie) skóra w miejscu gdzie jest konsolka- plastik od ustawiania fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark 23 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 dzięki Cytrus....dokładnie jak mówisz....pisk dociera z okolic konsoli ....Jak sobie z tym poradziłeś?...gośniej radio:).....czy jakiś smar....ja myślałem żeby psiknąć trochę suchego smaru teflonowego.... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 mój był za mocno skręcony :x rozkręciłem go skręciłem trochę skórę udało mi się wsunąć i piszczy mniej ale dalej piszczy bo ten plastik jest chyba źle spasowany od zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.