Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Skrzypiący fotel kierowcy 370z

Mark 23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam....używam samochód codziennie...i od pewnego czasu zauważyłem skrzypienie fotela kierowcy....nie pojawia się od razu.....ale cięzko mi zidentyfikować powód.....może szanowne forum coś podpowie....

Dzięki za pomoc

Pzdr..i szerokości

To tak jak z meblami.... nie skrzypią a potem zaczynają.

W profilu nie ma rocznika, więc pewnie to nie nówka.

Proponuję naciskać-przyciskać, a nóż się coś odezwie? -lecz pewnie bez tapicera się nie obędzie.

A jakby co - to proponuję olejek teflonowy, rękawiczkę chirurgiczną, i delikatnie olejkiem posmarować pod siedzeniem miejsca łączące.

dzięki Mirekg9

samochód nówka z tego roku.....zanim pojadę do ASO, chciałem poznać Wasze zdanie....może ktoś to już przerabiał....np z powodu temperatury/lub ustawienia fotela skóra zaczeła gdzieś ocierać?

Pzdr

w moim g35 coupe ociera (i skrzypi jak u Ciebie) skóra w miejscu gdzie jest konsolka- plastik od ustawiania fotela

w moim g35 coupe ociera (i skrzypi jak u Ciebie) skóra w miejscu gdzie jest konsolka- plastik od ustawiania fotela

dzięki Cytrus....dokładnie jak mówisz....pisk dociera z okolic konsoli ....Jak sobie z tym poradziłeś?...gośniej radio:).....czy jakiś smar....ja myślałem żeby psiknąć trochę suchego smaru teflonowego....

Pzdr

mój był za mocno skręcony :x rozkręciłem go skręciłem trochę skórę udało mi się wsunąć i piszczy mniej ale dalej piszczy bo ten plastik jest chyba źle spasowany od zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...