Gratkowski. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam. Moja primerka nie rozwija pełnej mocy w granicach niższych obrotów aż do ok. 4tys. Komputer wywalił błąd 34 czyli czujnik spalania stukowego i teraza nasuwa sie pytanie czy to jego wina ew. czy macie jakieś inne pomysły co może być powodem tej zamułki. Wymienione: Kopułka, palec rozdzielacza, kable, świece, olej valv. 10w40, filtry gazu przed wakacjami. Identycznie pracuje na filtrze stożkowym i fabrycznym, podmieniałem także przepływke, czyszczona przepustnica, katalizator czysty. Z modyfikacji przez poprzedniego właściciela było usunięte podgrzewanie przepustnicy, spiłowana tak żeby otwierała się na "max". Macie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 te silniki działają OK bez stukowca , filtry gazu przed wakacjami. czyli auto w gazie, to samo jest na PB i LPG?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gratkowski. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tak autko ma sekwencje roczna, odnoszę dziwne wrażenie że czasem na zimnym silniku jest lepiej ale oczywiście na benzynie i nie cisnę max do 3.5 tys, na ciepłym czy 95 czy LPG to samo. zapomniałem dopisać że przy hamowaniu silnikiem są bardzo częste strzały w wydech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 a zakręcałeś butle do testów?? jaka to instalacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gratkowski. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 nie zakręcałem, stag 4 i wtryski barracuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 to zakręć i zobacz co będzie, centralka gaśnie po zgaszeniu auta?? jaki reduktor ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gratkowski. Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 to zakręć i zobacz co będzie, centralka gaśnie po zgaszeniu auta?? jaki reduktor ?? dajcie mi czas do środy złoże fure i ogarne co i jak z gazownikiem sie umówiłem na 16 zobaczymy co doradzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 to po co d*pę zawracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gratkowski. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 sytuacja przedstawia się następująco, gazownik stwierdził że sonda do wymiany więc pojechałem zakupiłem nowa no i oczywiście montaż od razu i test, jest lepiej na benzynie nawet o wiele zostaje jednak lekkie dławienie przy ok 3-4 tys co można jeszcze spróbować podziałać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.