justom71 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy da się rozebrać sprzęgło automat w celu dokładnego wyczyszczenia? Udało mi się wyjąć zabezpieczenie w formie sprężyny i wyjąłem tuleję z wielo-wpustem w środku. Ale czy dalej da się rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tuaj jeden z kolegów umieścił manual https://youtu.be/60u5C6pbTRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Da się ... da ale wyjmij tylko sprężynę na bocznej ściance korpusu i umyj go w całości pod nim jest cały mechanizm a pod spodem pierścień z kuleczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justom71 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziękuję za pomoc odnośnie sprzęgieł. Sprzęgi moje po wyjęciu środek swobodnie się obraca tak jak na filmie. W wolnym czasie wyjmę jeszcze raz sprzęgi i przejadę w celu wykluczenia wadliwego sprzęgła. Powodem wibracji był zatarty krzyżak przy tylnym moście. Po wyjęciu wału jedna strona krzyżaka było nieruchoma. Pytanie z innej beczki, gdybym urwał tylny wał to wskakuję pod auto kręcę przednim wałem aż zasprzęglą się sprzęgi i awaryjnie można do asfaltu dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jest taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jeśli zdemontujesz tylny wał to śmiało możesz nawet po asfalcie jechać ... tylko prędkość będzie ograniczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi