Karol_S Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam Klubowicze!! Dziś rano natknąłem się na pewien strasznie denerwujący problem. Mianowicie, po przekręceniu kluczyka w pozycje 2 (zapłon) samochód wydaje głośne, denerwujące, wkurzające, świdrujące biiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Robi to non stop bez chwili wytchnienia przestaje tylko w momencie włączenia kierunkowskazu lub świateł awaryjnych. Kiedyś czytałem o podobnych usterkach, że niby auto daje znać, że w przyczepce nie ma światła, ale objawy były ciut inne więc mniemam, że to jednak coś innego Dla zobrazowania mojego problemu nagrałem krótki filmik. Proszę o PILNĄ pomoc, bo mam dzisiaj trochę jeżdżenia a ten dźwięk przyprawia o ból głowy... https://youtu.be/CvgHFt-vYSg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 "Ten film jest prywatny"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 no tak.... zapomniałem już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.