preston81 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 witam , wpadam z pytaniem odnosnie samoryglujacych sie drzwi czy w p12 jest taka opcja ze pomimo odpalonego auta drzwi potrafia sie zamknac same ? kolega zostawl auto wlaczone poszedl do bankomatu i bach ! niespodzianka auto samo sie zaryglowalo .... jest jakas opcja by taka funkcje wlaczyc wylaczyc ? czy to zlosliwosc elektroniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak sobie zalozyl taki autoalarm czy antynapad to tak moze byc, w rennault clio taki numer sie zdarza , lepiej miec kluczyki przy d... niz zostawic kluczyki w stacyjce ( odpalony czy nie wystarczy raz otworzyc drzwi i je zamknac ) , chyba ze zapasowe ma sie przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 nie bylo tam nic montowane , wszystko fabryczne (moje byłe auto) ostatnio zmieniał tylko aku na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 U mnie też tak jest ze auto samo sie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Preston 81 ale jakos u Ciebie sie nie blokowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 no ja sobie nie przypominam zeby tak sie dzialo ... kumple o nia nie dba jak ja to mu sie ona odwdziecza an swoj sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie też tak jest ze auto samo sie zamyka Każda P12 się zamyka, ale na zgaszonym silniku i w sytuacji gdy otworzysz centralny i NIE otworzysz drzwi, wtedy samoczynnie zamknie się znowu No chyba, że zamyka ci się jak u kolegi wyżej... to wtedy nie jest to normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Napisz lepiej dlaczego na zapalonym silniku zamknely sie drzwi bo to jest istota zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A może autku się coś pomyliło...? Może włączyła mu się funkcja blokady drzwi podczas jazdy? O ile oczywiście taka funkcja w aucie była... chodzi mi o to, że drzwi blokują się po ruszeniu czy też po przekroczeniu pewnej prędkości... Jak na razie tylko to mi przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dokladnie tak jest w renault clio II , w nissanku blokada jest na przelaczniku na tunelu za drazkiem zmiany biegow , w menu na ekranie takiej opcji nie widzialem no chyba , ze przelacznik jest uszkodzony np. sprezynka przelaczajaca. Preston najlepiej ten przelacznik wymienic bo innej przyczyny nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 mysle ze problem bedzie w kluczyku , teraz jezdzi z 2 i nic sie nie dzieje , na tym 1 szalalo radio , ekran czasem swirowal i wlasnie tego typu rzeczy , 1 co ja bym zrobil to pojechal na kompa i wywalil wszystkie bledy spowodowane wadliwm aku a taka sytuacje mial na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi