Maestro Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam jakiś czw temu nabyłem almerę N15 z zepsutą dmuchawą udało się moduł polukrować tak,że mam 2 i 4 bieg dmuchawy i jest ok mi to wystarczy i tu pada pytanie czy to ma wpływ na wycieraczki czasowe bo nie działają zaznaczam że tylko czasowe Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie ma nic wspólnego. Może coś rozpiąłeś w trakcie naprawy, albo padł sterownik trybu czasowego pracy wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 A gdzie takowy sterownik wycieraczek czasowych się znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A gdzie takowy sterownik wycieraczek czasowych się znajduje Z boku za plastikiem przy lewej nodze kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.