Wlodar1984 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak to czasem bywa w autach z drugiej ręki brakuje tego i owego. Osobiście cierpię na brak tylnej półki w swoim qq. Ogłoszeń z półkami do przedlifta nie jest za wiele, a jak już to ceny trochę przerażają. Czy wie ktoś może, czy poliftowe półki będą pasować do starszych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 na Twoje pytanie nie odpowiem, ale dodam, że kupując swoje qq też nie miałem półki tylnej, dokupiłem na allegro za około 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Półka od po lifta pasuje do przed lifta bo miałem ten dylemat przy pierwszym kaszlaku ale miałem możliwość przymiarki (są takie same) i upolowałem od po lifta za 250zł ale nie było łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.