colins Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jeśli mowa o silniku 1.2 DIG-T, to cichy świst przy ujęciu gazu jest jak najbardziej normalny i oznacza prawidłowe działanie zaworu upustowego sprężarki. Przecież przerabialiśmy ten temat już jakiś czas temu w dziale QQ więc nie rozumiem dlaczego znowu ktoś wyskoczył z tym rzekomym problemem skoro problemem on nie jest. W sumie podziwiam mechaników z ASO, że mają jeszcze cierpliwość wyjaśniać klientom coś co wyjaśniania nie wymaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jeśli mowa o silniku 1.2 DIG-T, to cichy świst przy ujęciu gazu jest jak najbardziej normalny i oznacza prawidłowe działanie zaworu upustowego sprężarki. Przecież przerabialiśmy ten temat już jakiś czas temu w dziale QQ więc nie rozumiem dlaczego znowu ktoś wyskoczył z tym rzekomym problemem skoro problemem on nie jest. W sumie podziwiam mechaników z ASO, że mają jeszcze cierpliwość wyjaśniać klientom coś co wyjaśniania nie wymaga. Sorki, ale jak kiedyś pytałem czy normalne to się wszyscy rzucili, że w tym aucie nie słychać turbiny z przyległościami. Tymczasem słychać i to nie tylko przy odejmowaniu gazu. Ci co nie słyszą - fajnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Polonus oni się rzucają się jak wściekłe psy na królika, strach pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Sorki, ale jak kiedyś pytałem czy normalne to się wszyscy rzucili, że w tym aucie nie słychać turbiny z przyległościami. Tymczasem słychać i to nie tylko przy odejmowaniu gazu. Ci co nie słyszą - fajnie mają Nie martw się, bo ja słyszę nawet stukanie przepustnicy. O najdrobniejszym kamyku w bieżniku opony nawet nie wspomnę. Próbuję z tym walczyć i Tobie też radzę, bo potrafi odebrać radość z jazdy. Natomiast Edwarda nie słuchaj, bo po prostu zazdraszcza, że mamy lepszy słuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Colins jest gdzieś na rynku zestaw Stereo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mam jak Sir Colins, jest to uciążliwe a walka z tym to jak walka z wiatrakiem takiego jednego rycerza. Ale zestaw stereo Edwarda naszego pierwszego przebija nasze słuchy. :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Mam jak Sir Colins ... No to jest nas trzech Ten zestaw Edwarda, jak dla mnie jest niedopracowany - co z dźwiękami dochodzącymi z tyłu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Andrzeju nie z tyłu aaa od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Z tyłu słychać terkotanie klapy bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 U mnie żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 No to gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klapę bagażnika można domknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Problem, będący tematem wątku nadal występuje w moim aucie. Kilka konkretów opisałem na forum QQ: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97250-j11-silnik-12-dig-t-opinie-serwis-uwagi/?view=findpost&p=1201511 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi