000Robert Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Strasznie kiepsko odpala może to świece żarowe do sprawdzenia, ale gorsze jest to że podczas jazdy silnik wchodzi na dziwne obroty faluje i gaśnie...pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Niesprawne świece mogą być jak najbardziej przyczyną kiepskiego odpalania w niskich temperaturach. A to falowanie i gaśnięcie silnika to jest zaraz po odpaleniu czy jak silnik jest juz rozgrzany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000Robert Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Świece żarowe sprawdzone jedna nie działa, także czeka mnie wymiana na nowe, a z tymi obrotami to jest tak że przejechałem 70 km i nagle zaczęły się problemy silnik zgasł po jakimś czasie odpali przejechałem 2 km i znowu to samo.... po jakimś czasie odpalił i do tej pory cisza... może paliwo zamarza tankowane na orlen i bp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A na obroty wkręca się normalnie jak przyspieszasz? Ja bym dla pewności wymienił jeszcze filtr paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000Robert Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Problemem okazała się wtyczka pompy wyczyściłem styki jak ręką odjął.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.