Gość jarek2000 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam. Co mógłbym sprawdzić aby wychwycić problem niedziałającej tylnej wycieraczki? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tian Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 podepnij pod kabelki przed wycieraczką zarówkę samochodowa - jak zaswieci to prónd jest czyli silniczek, jak nie swieci to kabelki lub włacznik - tak filozując na chłopski rozum hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Może najpierw sprawdź bezpieczniki, a przed podpinaniem żarówki odepnij wycieraczkę. Są trzy kabelki doprowadzające prąd - u mnie napięcie pojawia się na jednym i wycieraczka działa (aczkolwiek zatrzymuje się tam, gdzie ją wyłączę i nie wraca na swoje miejsce, więc coś może być niezupełnie tak, jak trzeba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 u siebie ogolnie rzadko uzywalem wycieraczki i sie silniczek zastal 1. czy miales objawy ze wycieraczka chodzila jakby wolniej zanim sie zatrzymala?? 2. czy tez chodzila ok i nagle przestala?? Jesli 1, to wykrecic silniczek , wyjac trzpien i nasmarowac, chyba ze juz sie silnik spalil 2, to raczej bezpieczniki lub kabelki ale obstawiam za numerem 1 dzieje sie tak bo wiekszosc osob w czsie deszczu nie uzywa tylnej wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek2000 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Jak kupiłem auto to nie sprawdziłem, dopiero jak zaczęło padać zauważyłem że nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 u mnie było tak, że przetarły się kabelki w tym miejscu gdzie wychodzą z budy. Czyli pomiędzy karoserią a tylną klapą. sprawdź, może to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.