euzebio26 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 witam -mam problem z h.ręcznym mimo iż tłoczki pracują a linka od ręcznego działa to niestety mam brak tego hamulca dodam że klocki są starte do połowy a regulacja w kabinie się skończyła ,proszę o jakąś radę co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz87 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Moze trzeba popuscic na recznym w kabinie a na tloczkach podkrecic a to masz z tylu bebny czy tarcze?? Jak bebny to tam jest regulacja a tarcze to mysle ze tez tam jest regulacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzebio26 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 mam tarcze tylko jak popuszcze w kabinie to już całkiem masakra a przecież jak się depnie pedał hamulca to tłoczki powinny się wykręcić i ułożyć względem klocków i pod pedałem koła nie obrócę -już zgłupiałem a dodam że dźwignie ręcznego ma teraz jałowy skok o 2-a ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tylne zaciski do regeneracji ,dźwignia w zacisku od ręcznego nie wraca do końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Regeneracja a przynajmniej próba przelania dźwigni ręcznego(w zacisku) czymś ala WD 40i rozruszanie może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Regeneracja a przynajmniej próba przelania dźwigni ręcznego(w zacisku) czymś ala WD 40i rozruszanie może pomoże Można tak zrobić ale to na długo nie wystarczy , lepszy od WD40 jest płyn hamulcowy wstrzyknięty strzykawką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzebio26 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 poczekam do wiosny i rozbiorę to wszystko -troszkę będzie zabawy ale mnie to autko pasuje i będę nim jeździł dokąd się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 dokopiesz się do pokaźnego manuala na forum krok po kroku jak to ktoś robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzebio26 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 będę kopał bo mnie ten ręczny wkurza -zaczne jeszcze raz od linek i będę się posuwał małymi krokami do przodu a co do reperaturki komplet z tłoczkiem ponad 60zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jak tłoczek w dobrym stanie bez wżerów to bym zostawił stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 ale tego nigdy nie wiesz zanim nie rozwalisz zacisku wiadomo że raczej koroduje od gumki strony ,,,ale różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi