Argor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam ! Przymierzam się do montażu instalacji gazowej w Murano 3,5l 2009 rok. Jaka instalacje byscie mi polecili. A może jakiś warsztat w Poznaniu lub okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 pojeździj popytaj, pytaj o Polskie instalacje (OPTIMA, LPGTECH, STAG) na Barakudach i dobrym montażu (zdjęcie kolektora do wiercenia, strojenie z AFR-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 I założyłem STAGA ,listwa Baracuda , 70 l zbiornik . Wszystko smiga ,nie czuje zadnej różnicy . a cena 4 tys. tez uważam za rosądną. Dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 fotki masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 no i przyjemności z jazdy oraz oszczędności w portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyc600 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 I założyłem STAGA ,listwa Baracuda , 70 l zbiornik . Wszystko smiga ,nie czuje zadnej różnicy . a cena 4 tys. tez uważam za rosądną. Dzięki za podpowiedzi Mam prawie to samo. zrobione obecnie ponad 40 tys na gazie i jezdzi super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotsy Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Też mam - STAG - Q-MAX Plus, Barracuda, zbiornik STAKO 73l (hmm - sub w bagażniku), reduktor KME Gold, wlew obok benzyny, całość 4300pln. Od założenia (IX.2016) zrobiłem ponad 27tys km - żadnej różnicy w pracy silnika (a murano raczej trudno się jeździ ... spokojnie). Zużycie - na trasie 15-16l na tempomacie 160/h (autostrada, na krajówkach w zależności od natężenia ruchu), w mieście trochę gorzej - lekko 18 l. No i dobrze - jak ma 3,5 to musi coś pociągnąć!!! Czasami tylko zastanawiam się jak to będzie, i kiedy - z tą regulacją zaworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.