kaktuss_ML Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mysle ze tez bym wolal 18, ale szeroko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 No widziales moje, tam jest 19cali 9,5 przod i 10,5 tyl. Tylko musisz wtedy oponki szersze zalozyc, a na wolnossaku to nie wskazane. U mnie teraz jest póki co 265 tyl i 235 przod i to chyba jest minimum. Mysle ze tez bym wolal 18, ale szeroko. No właśnie dylemat czy 18 i koła 265 czy 19 i 245 widze zdania są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jak jezdzisz na codzien i nie masz aspiracji zeby co drugi weekend jechac na tor i uzywasz auta bardziej cywilnie to kup sobie 19. Natomiast jezeli wiesz ze auto bedzie upierdalane na torze i chce isc w osiagi auta to 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Racja jeżdżę na co dzień a i 245 będzie w sam raz na wolnossaka a w razie co zimówki mam 18 tylko opony przerzucić żeby tylko jeszcze felgi fajnie wyglądały Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 co do szerokosci to akurat dal bym szersze u mnie przy 245 jak skrzynia zmienia bieg to d*pa mi ucieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Felgi już na samochodzie dziś miałem trochę czasu więc porobiłem foto jak dla mnie bomba teraz tylko na rant uważać i cieszyć oko Przednie tulejki dyfra też zmienione na poliuretanowe w następnej kolejności lakiernik i musimy się rdzy pozbyć z tylnych nadkoli bo wstyd Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Elegancko zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Trochę w dół i będzie miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Z ta maską i tymi felgami wygląda mega !! Osobiście te lotki na tylnym spoilerze zbyt ociężale wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Widzę ze maskę masz te sama co ja. Zapinki na nią tez mam podobne Sparco ale ich nie montowalem bo nie wiedziałem czy jak zacznę wiercic dziury w carbonie czy nie zrobią się pajączki. Jak to u Ciebie wygląda z tymi zapinkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Trochę w dół i będzie miód. Myślałem nad tym przy zmianie tylko nie wiem jak to będzie z jazdą po naszych polskich drogach ale może jak będę miał chwilę to trochę opuszczę niżej Z ta maską i tymi felgami wygląda mega !! Osobiście te lotki na tylnym spoilerze zbyt ociężale wyglądają... Zapomniałeś napisac maska felgami i ramka rejestracji Lotka mi będzie pasowała do maski dyfuzora i dokladki karbonowej a przynajmniej mam taką nadzieję Widzę ze maskę masz te sama co ja. Zapinki na nią tez mam podobne Sparco ale ich nie montowalem bo nie wiedziałem czy jak zacznę wiercic dziury w carbonie czy nie zrobią się pajączki. Jak to u Ciebie wygląda z tymi zapinkami?Z tego co widziałem te zapinki są montowane na 3 wkreciki no i tak jak piszesz wiercone dziury u mnie nic się nie podzialo żadnych śladów pajaczkow ani niczego podobnego, ale jak to gość robił to nie wiem, ta maska przynajmniej u mnie nie jest super spsowana trochę zapinki dociskają ale jak ja zamontowalem po zimie to coś mi prawa strona z przodu odstaje a u Ciebie ładnie leży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Super wyszło Polecam się na przyszłość xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 U mnie leży super jestem z niej bardzo zadowolony i nawet nie bije przy większych prędkościach dlatego zrezygnowałem póki co z zapinek choć wiadomo ze jakby były czułym się pewniej przy porządnych predkosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Super wyszło Polecam się na przyszłość xDWielkie dzięki za pomoc i szybką transakcję w razie czego będziemy w kontakcie U mnie leży super jestem z niej bardzo zadowolony i nawet nie bije przy większych prędkościach dlatego zrezygnowałem póki co z zapinek choć wiadomo ze jakby były czułym się pewniej przy porządnych predkosciachTo może sproboj zacząć od malutkiego wiertelka i stopniowo coraz większe i pod wkreciki tez przewiercic wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A zapodaj jakieś foto jak to wygląda u Ciebie z bliska od zewnątrz i wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) A zapodaj jakieś foto jak to wygląda u Ciebie z bliska od zewnątrz i wewnatrz Coś takiego, wiertło jednak Nie miało z tym nic wspólnego ale według mnie delikatnie przewiercic bez dociskania zbyt mocno przynajmniej ja bym tak zrobił Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No ładnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A macie jakies zaluzje w tych otworach zeby woda nie leciala do srodka? Mowie o wentylacji nie zamknieciu oczywiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety ja nie chyba że Łukasz ma , pewno dało by się to zrobić Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie ma tragedii jak garażujesz auto. Jak Cię w trasie złapie deszcz to wpadnie Ci parę kropli i zanim gdziekolwiek dojdzie to wyparuje pod wpływem dużej temperatury. Ja po dużym deszczu jak otwieram maskę to mam 2-3 krople na osłonie silnika nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie ma tragedii jak garażujesz auto. Jak Cię w trasie złapie deszcz to wpadnie Ci parę kropli i zanim gdziekolwiek dojdzie to wyparuje pod wpływem dużej temperatury. Ja po dużym deszczu jak otwieram maskę to mam 2-3 krople na osłonie silnika nie wiecejNigdy tego nie sprawdzałem ale skoro tak mówisz to się bardzo cieszę jedynie podczas mycia trzeba w miarę możliwości uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No z myciem można sobie jakoś poradzić, a jak pojedziecie gdzieś na kilka dni gdzie nie ma garażu... No ale może przesadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czasem zostawialem samochód na kilka dni na lotnisku i na te okazję kupiłem pokrowiec ma auto i jest git. Z myciem nie ma problemu byle nie walić karczerem prosto w dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja mam taka : http://www.wojtmar.pl/sklep/galerie/n/nissan-350-z-maska-przod_8195.jpg I też nie wiem jak osłonic wloty a w sezonie rzadko garażuje auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) mmati9 i Lukasz, co to za maska i gdzie ja mozna dostac? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi