Paweleczekz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wczoraj jadąc zauważyłem,że wisi mi blenda na kablu.Czytając na forach nie wiedziałem,że to jest częsty przypadek zerwania i pęknięcia ;(,no cóż stało się,ale koszt 800 zł za plastik mnie rozłożył na łopatki ;)ciężko w ogóle znaleźć do kupienia.Będę wdzięczny,za jakieś namiary zakupowe ;)pozdrawiam całe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Szukałeś w Allegro? Wpisz blenda klapy Qashqai,jest cała strona,może coś trafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweleczekz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Szukałem,szukałem i szukam dalej Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Szukałeś w Allegro? Wpisz blenda klapy Qashqai,jest cała strona,może coś trafisz? Znalazłem,chyba teraz dodatkowo ja czymś wzmocnie ;)Jacek z tego co widzę,fachura jesteś od QQ,widzę do kupienia jest sam plastik,bez okablowania mam rozumieć wyciągam ze starej listwy i zamieniam,czy szukać z kablami Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jeśli cena z kablami jest podobna,to po co się babrać ze zmianą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Szukałem,szukałem i szukam dalej Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Znalazłem,chyba teraz dodatkowo ja czymś wzmocnie ;)Jacek z tego co widzę,fachura jesteś od QQ,widzę do kupienia jest sam plastik,bez okablowania mam rozumieć wyciągam ze starej listwy i zamieniam,czy szukać z kablami Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Kupiłem na Allegro dwie lampki oświetlające tablicę rejestracyjną. jak widać na zdjęciu jest i blenda. Zapytaj czy jeszcze jest dostępna. http://allegro.pl/oswietlenie-lampki-tablicy-nissan-qashqai-12r-i5804953089.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweleczekz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To żeś trafił z cena )) Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam nie dalej jak wczoraj blenda wisiała na kablu. Informacja z ASO blenda 583 zł + lakierowanie w jednym ASO Gdańsk 400 w Drugim 200 PLN.: Zrobiłem tak jak pisze i podpowiada kolega z forum tu link..http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85938-maskownica-o%C5%9Bwietlenia-tylnej-tablicy-i-klamki-od-baga%C5%BCnika/page-2?do=findComment&comment=1106329i działa koszt ok 4 zł i 2 godzinki pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.