lukig35 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, wiem że to forum nissana ale pomyślałem, że może ktoś pomoże w temacie, otóż mam następujący problem: po złożeniu G35 i odpaleniu wszystko działa natomiast zdechł cały panel ogrzewania i wyświetlacz (radio działa) dodatkowo przy naciśnięciu pedału hamulca nie odbija z P, szukałem po bezpiecznikach ale nie moge nic trafić może ma ktoś jakiś pomysł ? z góry dzieki g35 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Pomogl bym Ci ale mam wrazenie ze drutujecie jakiegos trupa lub cos sprowadzonego z usa na zlom a do tego reki nie przyloze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukig35 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 to słabe wrażenie masz akurat jeżdżę nim 5 lat i robiłem sobie sam dla siebie, w każdym razie już sobie poradziłem (bezpiecznik elec parts). dzięki serdeczne za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 wrazenie wynikalo z "po zlozeniu g35" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.