AlwaysRemember Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, mam problem ze zwarciem bezpiecznika METER. Po przekręceniu stacyjki na zapłon bezpiecznik się upala. Jak go przytrzymałem na pensecie to leciał dym z okolicy lewej części deski rozdzielczej. Ktoś jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 sprawdź czy gdzieś na zegarach nei masz zwarcia albo na kostkach, trzeba wyjąc zegary z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlwaysRemember Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Za poradą wymontowałem zegary z auta. Potem jak się przyjrzałem, to tylko troche dymu było z lewej strony, a większość waliła z kratek wentylacyjnych na szybę z środka. Za poradą wyciągnąłem zegary, ale niczego się niedopatrzywszy włożyłem je ponownie i... wszystko działa. Nie mam pojęcia jak to się stało. Dzięki Dino za chęci i tak w ramach jakiejkolwiek rekompensaty - na Twojej stronie oddnośnie LPG w dziale realizacje -> nissan masz napisane "Primiera", nie wiem, czy tak miało być w formie żartu ale jak coś to popraw. Szerokości wszystkim i temat do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.