damianlegend Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam, Zakupiłem niedawno 3 dzwiowa almerke n15, 1.4 16v 75km z 1996roku. Auto sprawne, ladne ale jedno mi sie w nim nie podoba, BRAK MOCY. Tak wiem, ze 75km to malo ale mialem taka sytuacje ze jadac pod niedużą gorke na trojce auto wogole nie chcialo przyspieszac, a wrecz zwalnialo. Co moglbym wymienic, zrobic zeby autko troche lepiej przyspieszalo? swap nie wchodzi w gre.. Dzieki panowie z gory za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 świece, kable, ciśnienie warto sprawdzić auto w gazie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianlegend Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 świece, kable, ciśnienie warto sprawdzić auto w gazie?? swiece olej filtry wymienione, auto na benzynce, nie w gazie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 kable i sprawdź ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.