czarny-kat Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam czy ktoś już robił w pacie alternator? bo u mnie się zrombał. Dałem do mechanika który się tylko alternatorami i rozruszniki zajmuje, powiedział mi że ciężko o manele do niego. Przyczyny są takie że się kontrolki palą a jak wyciągnie na stół to wszystko jest dobre i go wsadza spowrotem do auta, pojeżdże trochę i znowu to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 G prawda wszystko jest dostępne winna jest prawdopodobnie kostką ma miejsce na 3 przewody a są dwa i tym miejscem na trzeci przewód dostaje się wodą i styki korodują Za daleko mieszkasz bo dał bym ci namiar na dobrego fachowca graty ma od ręki A i jeszcze sprawdź sprzęgiełko bo może się ślizgać i też nie będzie ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Z Wrocławia jestem, sprawdzał i wszystko okey. wogóle jakiej jest on firmy bo tylko na nim pisze nissan i mitsubishi chyba znalazłem cały zespół do niego http://sklep.mada-czesci.pl/regulator/427-regulator-napiecia-im547.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Denso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.