Gość maglev Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Czy do Primery P10 przewidziano płytę podsilnikową??? a jeśli nie, to z jakiego samochodu można by było (przy jak najmniejszej ilości przeróbek) zaadaptować? :shock: Pytam bo chce sobie coś takiego zamontować , wygłuszenie maski z BMW serii 7 już mam, czas więc na kolejnego soft moda :D/ pozdrawiam serdecznie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Siemka. Płyty nie przewidziano a z zamiennikami nie mam pojęcia, sorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mauzer Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 powinny być takie dwie przykręcane osłony pod przód sanek, są z lipnego tworzywa, widziałem takie gdzieś w sieci na allegro, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.