Michalmiko Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Fajne a Jak tam z zapachem? Jest już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Troche wygrzalem, przewietrzylem i jest lepiej, mam taki rozpuszczalnik http://starwax.pl/produkty/dom-i-ogrod/rozne-powierzchnie/naturalny-rozpuszczalnik-i-odplamiacz-treffer-00002.html i teraz mi pomarancza pachnie Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Bardzo ładnie to wyglada jak sie w dzien do garazu wjezdza robi wrażenie Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na pilot Elmesa mam takie rozwiązanie + przycisk w podsufitce :http://allegro.pl/elmes-mtx-miniaturowy-nadajnik-dwukanalowy-pilot-i5453599948.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na pilot Elmesa mam takie rozwiązanie + przycisk w podsufitce : http://allegro.pl/elmes-mtx-miniaturowy-nadajnik-dwukanalowy-pilot-i5453599948.html Mógłbym sobie zintegrowac z przyciskami w kabinie, pokaz jaki przycisk zastosowales? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Oj... trzeba zamknąć ten temat bo coś tutaj śmierdzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Peceq napiszę na PW, bo zaraz Admin będzie reagował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Peceq napiszę na PW, bo zaraz Admin będzie reagował Oko Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na co niby? Nie nooo, ja tez bym poczytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Myślałem, że Elsebo dał mi do zrozumienia, że robię offtop To co, mam pisać? Nawet mam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Do tego typu problemu polecam opalarke, uzywalem ja do progow przy otwartym garazu, walilo niemilosiernie przy calym procesie ale juz prawie nie czuc, najlepiej uzbroic sie w maseczkę i robic to na dworzu Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi