Nissan GTR Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam serdecznie, Poszukuję do swojej Primerki kolektor wydechowy, niestety obecny który posiadam w aucie się rozszczelnił. Na allegro jest kilka części ale niestety nie do mojego silnika GA16DE. Czy ktoś pomoże ? Albo poda namiary gdzie szukać ? Z góry dziękuje. Adrian 537 119 019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ten silnik był montowany do Primery P10 ,Almery N15 i Sunny N14 , możesz patrzeć też za kolektorem z silnika 1,4 benz. z almery i sunny kolektor będzie pasował do bloku silnika ale nie wiem jak z katem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nissan GTR Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ten silnik był montowany do Primery P10 ,Almery N15 i Sunny N14 , możesz patrzeć też za kolektorem z silnika 1,4 benz. z almery i sunny kolektor będzie pasował do bloku silnika ale nie wiem jak z katem Poszukam dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.