jorgniss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Czy w moim nissanku są zamontowane airbagi w przednich fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert45 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No przecież jest metka która na to wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No raczej nie inaczej... aczkolwiek - proszę o uzupełnienie profilu w model / rok prod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgniss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No przecież jest metka która na to wskazuje. Oczywiście .Ale nie myślałem że w tak leciwym samochodzie, były już zamontowane. I że to jest jakaś atrapa. Mam go dopiero od 3-miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wyposażenie Almer jest bardzo zróżnicowane. Podstawowe wersje, pochodzące często z polskich salonów miały nawet czarne zderzaki. Natomiast w samochodach importowanych (najczęściej z Niemiec) jest już klimatyzacja, elektrycznie sterowane szyby , cztery poduszki powietrzne. Np. wersja competence (sedan, 1.4 75 KM) wyposażenie : 4x airbag, 2x elektryczne szyby, elektryczne lusterka, ABS, regulowana wysokość siedziska kierowcy, regulowana kolumna kierownicy, centralny zamek z pilota, immobiliser, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia...ale za to brak halogenów i brak klimy. Wyposażenie NISSAN Almera 1.4 Competence, 1998Wyposażenie pojedynczeod 01 kwiecień 1998 do 31 lipiec 2000: Klimatyzacjaod 01 marzec 1998 do 31 lipiec 2000: 4/5 zagłówki, ABS, Airbag - 4 sztuki, El. podnoszenie szyb, przód, Immobilizer, Lusterka boczne regulowane elektrycznie, Obrotomierz, Skrzynia manualna, 5-biegowa, Szyby barwione, Tylne oparcie składane, dzielone, Wspomaganie układu kierowniczego, Wycieraczka szyby tylnej, Wykończenie w welurze, Zamek centralny W dziwnym miejscu te wszywki... Może warto po nr vin upewnić się na 100% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgniss Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wyposażenie Almer jest bardzo zróżnicowane. Podstawowe wersje, pochodzące często z polskich salonów miały nawet czarne zderzaki. Natomiast w samochodach importowanych (najczęściej z Niemiec) jest już klimatyzacja, elektrycznie sterowane szyby , cztery poduszki powietrzne. Np. wersja competence (sedan, 1.4 75 KM) wyposażenie : 4x airbag, 2x elektryczne szyby, elektryczne lusterka, ABS, regulowana wysokość siedziska kierowcy, regulowana kolumna kierownicy, centralny zamek z pilota, immobiliser, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia...ale za to brak halogenów i brak klimy. Wyposażenie NISSAN Almera 1.4 Competence, 1998 Wyposażenie pojedyncze od 01 kwiecień 1998 do 31 lipiec 2000: Klimatyzacja od 01 marzec 1998 do 31 lipiec 2000: 4/5 zagłówki, ABS, Airbag - 4 sztuki, El. podnoszenie szyb, przód, Immobilizer, Lusterka boczne regulowane elektrycznie, Obrotomierz, Skrzynia manualna, 5-biegowa, Szyby barwione, Tylne oparcie składane, dzielone, Wspomaganie układu kierowniczego, Wycieraczka szyby tylnej, Wykończenie w welurze, Zamek centralny W dziwnym miejscu te wszywki... Może warto po nr vin upewnić się na 100% ? Dzięki za podpowiedż Wreszcie wiem że mam wersję competence..- ale 3-drzwiową. Halogenów nie mam ,ale za to klima jest. Reszta j/w, Sprawdzałem po vinie ,ale nic nie znalazłem.Może jakieś wskazówki gdzie dokładniej szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czy w moim nissanku są zamontowane airbagi w przednich fotelach Proszę o uzupełnienie profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgniss Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Proszę o uzupełnienie profilu. A co mam jeszcze uzupełnić,za przeproszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A co mam jeszcze uzupełnić,za przeproszeniem? A jak idziesz do sklepu po części, to jakie zadają Ci pytania? (VIN już sobie darujmy) Druga rzecz, jeśli będziesz pisał w jakimś innym dziale (np.audi, ogólno-techniczne) Jednym słowem o jakim modelu mówimy - czyli co masz? Sunny, Micre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.