Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Czy u mnie jest Airbag

jorgniss

Rekomendowane odpowiedzi

No przecież jest metka która na to wskazuje.

Oczywiście   .Ale nie myślałem że w tak leciwym samochodzie, były  już zamontowane.

:laie_67:   I że to jest jakaś atrapa.

Mam go dopiero od 3-miesięcy

Wyposażenie Almer jest bardzo zróżnicowane.

Podstawowe wersje, pochodzące często z polskich salonów miały nawet czarne zderzaki.

Natomiast w samochodach importowanych (najczęściej z Niemiec) jest już  klimatyzacja, elektrycznie sterowane szyby , cztery poduszki powietrzne.

Np. wersja competence (sedan, 1.4 75 KM) wyposażenie : 4x airbag, 2x elektryczne szyby, elektryczne lusterka, ABS, regulowana wysokość siedziska kierowcy, regulowana kolumna kierownicy, centralny zamek z pilota, immobiliser, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia...ale za to brak halogenów i brak klimy.

Wyposażenie NISSAN Almera 1.4 Competence, 1998

Wyposażenie pojedyncze
od 01 kwiecień 1998 do 31 lipiec 2000: Klimatyzacja
od 01 marzec 1998 do 31 lipiec 2000: 4/5 zagłówki, ABS, Airbag - 4 sztuki, El. podnoszenie szyb, przód, Immobilizer, Lusterka boczne regulowane elektrycznie, Obrotomierz, Skrzynia manualna, 5-biegowa, Szyby barwione, Tylne oparcie składane, dzielone, Wspomaganie układu kierowniczego, Wycieraczka szyby tylnej, Wykończenie w welurze, Zamek centralny 

W dziwnym miejscu te wszywki... Może warto po nr vin upewnić się na 100% ?

Wyposażenie Almer jest bardzo zróżnicowane.

Podstawowe wersje, pochodzące często z polskich salonów miały nawet czarne zderzaki.

Natomiast w samochodach importowanych (najczęściej z Niemiec) jest już  klimatyzacja, elektrycznie sterowane szyby , cztery poduszki powietrzne.

Np. wersja competence (sedan, 1.4 75 KM) wyposażenie : 4x airbag, 2x elektryczne szyby, elektryczne lusterka, ABS, regulowana wysokość siedziska kierowcy, regulowana kolumna kierownicy, centralny zamek z pilota, immobiliser, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia...ale za to brak halogenów i brak klimy.

Wyposażenie NISSAN Almera 1.4 Competence, 1998

Wyposażenie pojedyncze

od 01 kwiecień 1998 do 31 lipiec 2000: Klimatyzacja

od 01 marzec 1998 do 31 lipiec 2000: 4/5 zagłówki, ABS, Airbag - 4 sztuki, El. podnoszenie szyb, przód, Immobilizer, Lusterka boczne regulowane elektrycznie, Obrotomierz, Skrzynia manualna, 5-biegowa, Szyby barwione, Tylne oparcie składane, dzielone, Wspomaganie układu kierowniczego, Wycieraczka szyby tylnej, Wykończenie w welurze, Zamek centralny 

W dziwnym miejscu te wszywki... Może warto po nr vin upewnić się na 100% ?

Dzięki za podpowiedż

Wreszcie wiem że mam wersję competence..- ale 3-drzwiową.

Halogenów nie mam ,ale za to klima jest.

Reszta j/w,

Sprawdzałem po vinie :( ,ale nic nie znalazłem.Może jakieś wskazówki gdzie dokładniej szukać.

A co mam jeszcze uzupełnić,za przeproszeniem? :(

A jak idziesz do sklepu po części, to jakie zadają Ci pytania? (VIN już sobie darujmy)

Druga rzecz, jeśli będziesz pisał w jakimś innym dziale (np.audi, ogólno-techniczne)

Jednym słowem o jakim modelu mówimy - czyli co masz? Sunny, Micre? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...