kylo_k2 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzis jechałem i podczas jazdy ma ciepłym silniku pojawiła mi sie kontrolka silnika i zaczął nierówno pracować na średnich obrotach i mocno dymić na szaro. Trochę efekt jest taki jakby dostawał powietrza, filtr jest nowy, sprawdziłem czy nie ma wody w filtrze i potem pdpowietrzylrm układ i nie pomogło. Olej czysty, płyn czysty, przedmuchów nie ma. O co moze chodzić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zacznij kolego od tego http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66091-terrano-2-27td-kopci-na-czarno-regulacja-wychylenia-turbiny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dużo strachu a okazało sie, że kostka nie styka. Oczyszczone zakonserwowane i lata jak wściekły. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jaka kostka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.