stuff1000 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) A możecie mi podać jakiś fajny przykład Edytowane 9 Lutego 2016 przez stuff1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMM Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witam. Mam pytanko czy da się zamontować relingi dachowe, do x trail t32 bez większych problemów, czy ktoś to już jakoś uczynił będę wdzięczny za jakąś podpowiedź. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Relingi się da zamontować raczej bez problemu. Mocowane na śruby. Tylko żeby zdjąć podsufitkę to trzeba pół samochodu rozbebeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 18:57, JMM napisał: Witam. Mam pytanko czy da się zamontować relingi dachowe, do x trail t32 bez większych problemów, czy ktoś to już jakoś uczynił będę wdzięczny za jakąś podpowiedź. Pozdr Montowałem w Qashqaiu,więc strefa montażu podobna.Pod dachem jest stelaż do śrub relingów.Wystarczy dobrze wymierzyć i powiercić otwory.Nie demontowałem całej podsufitki,ale tylko uszczelki w drzwiach by z boku dostać się do śrub.Ciężko,ale da się przedłużanym kluczem nasadowym.Przy wierceniu trzeba uważać na kurtyny,są na prawdę blisko,najlepiej wiertło skrócić do wymaganego przejścia przez blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi