Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kod lakieru KYOG

OG_NissanPrimera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Czy kod lakieru KYOG to to samo co KY0G ? w moim nissanie widnieje kod z zerem, ale w sieci spotkałam sie z ogłoszeniami gdzie kod ma literke O. Jestem obecnie na kupnie klapy, gdyż na parkingu tir zjechał mi cały tył, dlatego zastanawiam sie czy to dwa różne kody. Będę wdzięczna za odpowiedź , być może zbyt banalne i oczywiste ale po prostu nie wiem

Witaj :)

Z ciekawości zerknęłam w moją książkę gwarancyjną i mam "zero"  KL0 K .... bo literkę "O" pisali inną czcionką.

Poza tym - jeśli wpiszesz w neta z literą - pokazuje bzdury ... a z zerem - wyskakują auta ;)

Może podjedź do jakiegoś lakiernika , to podpowie / upewni lub zadzwoń do jakiegoś serwisu nissana.

Każdy lakiernik, lub pracownik sklepu dobierze kolor wg tabliczki znamionowej. Ja tak zrobiłem i kolor dobrany perfekcyjnie :)

Tylko ze swoj kod lakieru umiem zczytac, mam z zero, zastanawiam sie tylko, czy jezeli ogloszenie dot. czesci karoserii podaje kod lakieru z "o" , to bedzie to samo co moje. Nie chce jechac na darmo 200-400km ;) nikt nam nie umie udzielic odpowiedzi hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...