Almerro Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam. Nie dawno zmieniałem komplet hamulców z tyłu. Klocki + tarcze Brembo. Jeździło sie ok, ale po ok. 300km podczas mrozów po dłuzszej jeździe przy łuku w prawo popiskuje z lewego tylnego koła, tak jak to hamulce. Podczas jazdy prosto czy w lewo, czy cofaniu jest cisza. Jak wdepne lekko hamulec podczas piszczenia, to od razu cisza. Dziwna sprawa, to nie moja pierwsza wymiana w życiu i nic nie było. Od razu zaznaczam ze wszystko wyczyściłem dokładnie i posmarowałem gdzie trzeba miedzianym. Tłoczek sie nie zapiekł bo wszystko działa jednakowo na każdym kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam. Proszę uzupełnić profil zgodnie z regulaminem forum. Edycja tytułu też by była wskazana (popiskiwanie - gdzie, co, czego?) Kopiowanie i wklejanie tutaj treści posta z innego fora, jest dozwolone, lecz wymagane są inne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.