Iksiu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Cześć! Odebraliśmy dziś JUKE'a, pierwsze wrażenia z 1.6 dig-t są super. Zwróciłem uwagę przy odbiorze samochodu, że z tyłu nie ma plastikowych osłon nadkoli - jest generalnie blacha pokryta warstwą antykorozyjną. Teraz pytanie, szukałem na forum, ale nie znalazłem. Czy montowaliście nadkola w wersjach po liftingu? Jeżeli tak, to czy polecacie jakiegoś producenta, w salonie w Krakowie powiedziano nam, że oryginał nie występuje. Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zaufałem Nissanowi nie inwestowałem w dodatkowe nadkola plastikowe. okaże się po 10 latach czy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dobrze ci powiedzieli ze nie wystepuje przed jak i po lifcie.......choć przydały by się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.