LeoVince Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam Mam taki dziwny objaw że gdy załącza się ABS słuchać z kokpitu pisk o wysokiej częstotliwości. Na 100% nie są to hamulce a dźwięk wydaje mi się że wydobywa się z deski rozdzielczej na wysokości kolan kierowcy. Dźwięk ten mija od razu kiedy puszczę hamulec. Spotkał się ktoś może z taką sytuacją ? Czym to jest spowodowane? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Przekaźnik od abs gdzie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Przyznam szczerze że nie mam pojęcia, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuje że właśnie w tych rejonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.