KrisT Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) są dwa rodzaje -dwie tylne tuleje oraz dwie przednie tuleje i te dostają główne obciążenie, najbardziej pracują NR OE TULEI 55476-EB30A Edytowane 15 Maja 2016 przez KrisT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie umiem znaleźć na forum. W jaki sposób kalibruje się czujnik kąta skrętu? Bo wymieniałem dolne wahacze i końcówki drążka, zrobiłem tak ponad 100 km bo musiałem na piszczących w oponach. Dopiero później ustawiłem zbieżność. Teraz sposób ciągle świeci mi się kontrolka od abs-u i kontrola trakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) czujnik się kalibruje ori testerem consultem II, zrób samodiagnostykę układu 4x4 , (jak to zrobić znajdziesz na forum) bo być może to czujnik ABSu, autodiagnostyka powinna wskazać co jest winne. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez KrisT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Albo jestem d*pa wołowa albo co, bo nie umiem znaleźć tej samodiagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Kto jest w stanie sprawdzic mi Consult'em Nissana Xterrę w okolica Sosnowca? Chodzi przede wszystkim o kalibrację czujnika kąta skretu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja robiłem u mechanika. Miał kompa firmy Autel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi