radorado Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam wszystkich na forum.Jestem tu nowy.Nie dziala grzanie tylnej szyby natomiast kontrolka zapala sie. Zauwarzylem ze przekaznik przy włączeniu pyka jest to wyczuwalne pod palcem.Chcial bym sie dowiedziec jak wycjagnac w/w przekaznik. Cjagnac go w kierunku siedzenia nic sie nie rusza.Czy sa jakies zabezpievzenia ?. Jesli przekaznik bedzie sprawny jak dojsc do kabli przy szybie tylnej.NISSAN PRIMERA 1.9 CDI 2003 ROK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Często zdarza się iż pęknie/złamie się przewód w peszlu, między klapą a karoserią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 tylko jak do tego sie dostac jak zdemontowac by nic nie po ukrywać no i czy pykanie wyczuwalne przekaznika jest rzeczą normalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 radorado - popraw proszę w swym profilu silnik ... 1.9 dCi / 2003 r. Ok.? Wówczas nie będziesz musiał pisać w każdym temacie jakie masz auto ... no i będzie zgodnie z regulaminem forum NKP.pl i wszyscy będą zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam dziś rozebrałem plastiki tylnej szyby zauważyłem że po prawej stronie jest taki wtyk przy szybie jak na wsuwke ale chyba polamany po lewej stronie nie ma tego wogulu.Czy można to jakos zrobić. Nie widze nigdzie kabelka ze wsuwka.Jakiego koloru kabelka szukac. Może ktoś posiada schemat instalacji lub opis kabli w tylnej klapie kabel "+" ma kolor niebiesko czerwony średnica chyba 2,5mm2 najgrubszy ze wszystkich.Teraz m9je pytanie nie moge znalezc masy w wolnym kablu. Może ktoś posiada jakiś schemacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.