radorado Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam czy jest możliwa zmiana ustawień centralnego zamka aby po jednym nacisnieciu open otwieraly sie wszystkie 4 drzwi a nie tylko kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Problem już był opisywany; http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99627-otwieranie-z-pilota/ Poczytaj, spróbuj, może i Twoje autko załapie się w tej kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam czy jest możliwa zmiana ustawień centralnego zamka aby po jednym nacisnieciu open otwieraly sie wszystkie 4 drzwi a nie tylko kierowcy. Tak jak napisał i wskazał kolega. Na przyszłość proponuję najpierw korzystać z wyszukiwarki (na górze po prawo). Niektóre "tajemnice" lub "wynalazki racjonalizatorskie" mogą być wykorzystywane w innych modelach Nissanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 mnie to rozwiązanie z dwuklikiem b. pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kombinacja z kluczykiem w środku i wciśnięcie dwuch przycisków na raz nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 u mnie również nie działa i chyba u nikogo z okrągłym kluczykiem nie bd działać, mi to akurat nie przeszkadza, dlatego że jak chce otworzyć wszystkie dziwi to nie klikam dwa razy, tylko klikam raz a nieco dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kombinacja z kluczykiem w środku i wciśnięcie dwuch przycisków na raz nie działa Zależy jaki masz kluczyk, w linku który Ci kolego zapodałem wszystko wyjaśnione jest. Spróbuj dłużej przytrzymać, może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radorado Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 kluczyk mam okrągły robiłem w/w kombinację z 4 razy liczac spokojnie do 10 i nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A próbowałeś przy otwieraniu dłuzej przytrzymać przycisk otwierania...??? jeśli i to nic nie da to musisz, jakoś, z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie działa zmiana sposobu otwierania o której mowa powyżej - dwuklik na jednoklik, ale przy przełączeniu programu nie migają światła awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi