Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam, W dniu dzisiejszym zapaliła mi sie na stałe pomarańczowa kontrolka silnika, co może byc przyczyna? Czy ktoś z forumowiczów miał juz taka przygodę ? Dziękuje za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Musisz podpiąć pod kompa i zobaczyć jaki błąd się zapisał w sterowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak jak mówi Ghotdriver,tylko odczytanie błędu.Jak nic się nie dzieje wskazujacego na jakieś zakłócenie,to tylko komputer. Pomarańczowa kontrolka sygnalizuje jakiś błąd w odczycie-działaniu komponentu silnika.Czerwona,to już jest awaria Adam,uzupełnij profil,bo nie wiemy z jakim Qq mamy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Po kilku powtarzających się ostatnio przypadkach, stawiam na sondę lambda, kurde balans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zaraz uzupełnię. Mam QQ 1.2 Tekna z 2014 , przebieg 34 000 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Więc uzupełnij to w profilu, będzie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie odczułem spadku mocy, auto jeździ normalnie. Jedyne co to może mi sie wydaje ale jakby bardziej dymi z rury wydechowej... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Najwidoczniej nie obejdzie sie bez wizyty w ASO. Niech szukają... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeśli to sonda to orientuje sie ktoś jak długo mozna z tym jeździć ? Nie mam czasu odrazu jechać do ASO... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zaraz uzupełnię. Mam QQ 1.2 Tekna z 2014 , przebieg 34 000 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wow! Przebieg jak mój,prawie! To chyba tak jak Colinso mówi,sonda.Trudno powiedzieć jak długo możesz z tym jeździć.Możesz długo,a możesz już jutro mieć fatalny kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cóż , można aż szlag trafi katalizator na przykład. Dla czego ,chyba nie trzeba wyjaśniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak czy siak trzeba auto podłączyć pod kompa. A potem Adamie zdaj nam relację co było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dziękuje za informacje, rozumiem ze ewentualne naprawy pokrywa gwarancj ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bo do ASO mam 100 km i mogę nie dojechać czasami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 tak kawa też gratis ,a jak się umówisz na telefon ,to i auto zastępcze gratis. Oczywiście serio to było. (jeśli naprawa ponad 1h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie musiałem jeszcze korzystać z ich usług oprócz przeglądu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nawet jakbyś stanął gdzieś w "polu" to chyba masz asistans Nissan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ktoś korzystał z ASO Polody Poznań? Do kogo zadzwonić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Takie cos chyba mam a to chociaż działa? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No jak to gdzie zadzwonić? Do wybranego Serwisu by się umówić na wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam, diagnoza trafna, padła sonda lambda. Wymienili i narazie nic sie nie zapala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No to mamy już pogląd na pierwsze dolegliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Porządek musi być...lizać landrynki różowe możeta w Nocnych markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi