Bydle Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dobrego fotagrafa na zlot i zrobimy kalendarze 2017 "only Z" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dobrze prawisz... Jestem za. Ktos pisal z naszego grona ze jest chetny na robienie zdjec i bedzie na zlocie... Edytowane 1 Lutego 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Podoba mi się zgranie i taka ekipa na forum, nie za dużo nas Tu w porównaniu do innych modeli, ale zorganizowanie w wsparcie na najwyższym poziomie. To nie kwestia zgrania, liczebności, ale dobrego smaku głosujących ... nie tylko "ujeżdżających" Z-ki ... no i przede wszystkim Twoja inicjatywa i pomysł reklamowy. Przyjmij gratulacje z okazji zwycięstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Cały kalendarz w Zetkach, to byłoby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To nie kwestia zgrania, liczebności, ale dobrego smaku głosujących ... nie tylko "ujeżdżających" Z-ki ... no i przede wszystkim Twoja inicjatywa i pomysł reklamowy. Przyjmij gratulacje z okazji zwycięstwa Dziekuje i oczywiscie jestem wdzieczny wszystkim glosujacym, rowniez Tobie. A pomysl reklamy podsunal organizator konkursu, ja go tylko wykorzystalem... Mam madzieje ze pozostali uczestnicy konkursu tez to wykorzystaja. A pozatym cholernie mi z ta wygrana fajnie! Cały kalendarz w Zetkach, to byłoby coś No mam pomysl na to. Pierwsza strona wszystkie zetki ze zlotu, a potem kolejne miesiace np kolorami lub co w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A pozatym cholernie mi z ta wygrana fajnie! Chyba jeszcze nigdy nikt się tak nie cieszył To wielce budujące...mieć nadzieję / świadomość ,że coś ma sens.... Fajnie, fajnie - lubię takie podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Gratuluję Kaktuss Oczywiście nie ma żadnych przeciwskazań by na innej stronie kalendarza widniała kolejna Z-tka Tak jak Patrol jest synonimem terenówki, takoż Zetka to symbol toru i prędkości Zapraszam kolejnych chętnych A propo's "Only Zet Kalendarza" ... pomysł ciekawy, jest Was wielu więc nie powinno być problemów ze skompletowaniem zdjęć Osobiście mogę pomóc w logistyce pod koniec roku Mam jednak prośbę abyście nie skupiali się tylko na własnym projekcie ale uczestniczyli też w konkursie ogólnym Nie zapominajmy, że wszystkich nas łączy symbol marki Forum stworzyło platformę na której swobodnie możecie delektować się swoimi wózkami ... nie będzie więc chyba nietaktem jeśli zasugeruję drobną modyfikację tytułu projektu ... Only Zet by NKP ... z klubowym logo na każdej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Skoro mam błogosławieństwo Kierownika to chyba przejrzeć komputer i wrzucę swoją propozycję na luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 przy okazji przejrzyj styczniowy konkurs ad. sposobów lobbowania ... a Kaktussa możecie podziwiać tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99283-hall-of-fame-galeria-s%C5%82aw-nkp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Poszło zgłoszenie na luty zapraszam do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ok, w domu z kompa looknę Z lobbowaniem póki co się wstrzymaj ... wystartujesz 16-go i może w temacie konkursowo-kalendarzowym żeby jakiś porządek w dziale zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 przy okazji przejrzyj styczniowy konkurs ad. sposobów lobbowania ... a Kaktussa możecie podziwiać tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99283-hall-of-fame-galeria-s%C5%82aw-nkp/ No ladnie... Jestem slawny heheh. Fajna robote lemmy69 robisz. Pozdrawiam. Czekamy na foto Łukasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie mogłem się zdecydować czy dać zdj nocne czy dzienne. Dałem dzienne bo lepiej auto widać choć nocne podobały mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Daj oba na maila, ocenimy. Gdzies takie wstawiłeś które mi się podobało, tyłem samochód stał, z tym że sam tył było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Podziękowania należą się Anecie Kaktuss ... to nie koniec splendorów ok. 15-go będą, mam nadzieję, gotowe namacalne dowody zwycięstwa Wtedy będę potrzebował jakiś adres do przesyłki ... póki co strugaj półkę na trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Są w moim watku. Wstawiłem takie tyłem pod centrum handlowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Podziękowania należą się Anecie Kaktuss ... to nie koniec splendorów ok. 15-go będą, mam nadzieję, gotowe namacalne dowody zwycięstwa Wtedy będę potrzebował jakiś adres do przesyłki ... póki co strugaj półkę na trofeum A to w takim razie wyrazy uznania dla Anetki. A co do polki jutro scinam jakas debinke i na 15go polka bedzie gotowa. Adres podam na priv. Są w moim watku. Wstawiłem takie tyłem pod centrum handlowym No wlasnie o nim pisalem. za***iste jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Strona nr 11 mojego wątku na samym dole zdjęcie nr 1. O tym mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chyba tak, 19 wrzesnia 2015, pierwsze zdjecie, noca, z zapalonymi lampami. To ostatnie tez mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Właśnie to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nocne, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak to przy centrum handlowym z latarniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No to luty jest Twoj. ;-) Dostrugam Ci poleczke, jedna wiecej nie zaszkodzi B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeszcze się konkurs nie zaczął poczekajmy do końca lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Hehe, dobra poczekam z półką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi