Gość Andrzej G Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 W dniu 2.02.2016 o 21:23, Łukasz83 napisał: Strona nr 11 mojego wątku na samym dole zdjęcie nr 1. O tym mówisz? Dałbyś link do wątku z fotką o której mowa, bo nocą człek jakiś leniwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Andrzej, daj spokój pozwól mu budować atmosferę Cierpliwości wszystkim życzę ... za 2 tygodnie "Bomba w górę!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 To jak z kobietą - wolę przed wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Hmm ... Pulsara jeszcze nie było w kalendarzu, jesteś gotowy na precedens ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Precedens to zobaczyłem we wrześniu 2015 ... i na tym skończyła się moja tolerancja na "precedensy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Możesz na priv. rozwinąć ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) W dniu 3.02.2016 o 16:29, lemmy69 napisał: Możesz na priv. rozwinąć ... ? Powiem publicznie. Wystartowałem raz ... i wystarczy. Swoją opinię o wrześniowym głosowaniu wyraziłem już wielokrotnie, więc nie ma sensu się powtarzać. Teraz biorę udział wyłącznie w głosowaniach i głosuję wyłącznie na coś, co mi się podoba i jest zgodne z moim poczuciem piękna. By nie było - w grudniu oddałem głos na X-Traila (wygrał), w styczniu na Z-kę (wygrała), więc raczej nikt mnie nie posądzi o bezguście. Edytowane 3 Lutego 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z telefonu nie mogłem, teraz sprawdziłem ... swój wrześniowy głos oddałem na wózek zaparkowany na niedozwolonym miejscu Chciałem, żeby zadebiutował w kalendarzu i galerii ... coś Ci przekażę, po zakończeniu ub. sezonu sporządziłem zestawienie rekordzista z Pathfiderem startował 6 razy: V, VI, VII, VIII, X, XI kolejna była Primera ... 4 razy Maxima ... 3 Almera ... 3 i jeszcze kilka dubelków uwzględniałem tylko pokonanych, bez zwycięzców Tegoroczny Regulamin układałem "pod takich jak oni" ... pisałem o tym w aneksie do styczniowego konkursu Nie mam żadnego wpływu na to co dzieje się podczas głosowania, nie wystawiam nawet własnego auta, by nie wzmacniać konkurencji wobec "płaskich" a, uwierz mi ... bardzo chciałbym wygrać i machnąć przed nosem kalendarzem wszystkim tym VAG-enom i innym Matizom Zrobiłem co mogłem by docenić aktywnych jeśli w którymkolwiek miesiącu nie uzbieram minimum trzech zdjęć to z premedytacją uzupełnię stawkę właśnie tamtymi kandydatami Po szczegóły zapraszam do styczniowego regulaminu Tak więc łap aparat, pstrykaj i wysyłaj a nie zrażasz się po pierwszym niepowodzeniu A później chociażby wzorem Kaktussa ... pomóż trochę Fortunie i zareklamuj swoje zdjęcie - odzew gwarantowany, czego przykładem tutejszy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi